IZVRŠNI ODBOR

Na sjednici skupštine Duga Resa, koja je održana 02.12.2016 , izabran je novi izvršni odbor :

Predsjednik

 DR.MED. JOSIP TRUPKOVIĆ  Prvi i do sada jedini predsjednik STK Duge Rese. On je jedan od najzaslužnijih za stvaranje kvalitete stolnog tenisa u Dugoj Resi. Stvorio je plejadu dugoreških  stolnotenisačica i stolnotenisača u šezdesetim i sedamdesetim godinama prošlog stoljeća. Ta dugoreška djeca su osvajala odličja u Hrvatskoj i diljem tadašnje Jugoslavije. Najpoznatiji njegov učenik je bio Anton Tova Stipančić, koji je pod njegovim okriljem sudjelovao kao najmlađi učesnik svjetskog prvenstva 1965 u Ljubljani i nepunu godinu kasnije osvojio, kao najmlađi, top 12 najboljih jugoslavenskih igrača.

Od 1967 do 2013 živio je i radio kao liječnik u Njemačkoj. Niti tamo nije zapustio svoju ljubav prema stolnom tenisu. I tamo je pokraj svog poziva radio bez naknade kao trener.

Njegova ženska ekipa osvojila je dva puta kup Njemačke i bila je dva puta viceprvak Njemačke te finalist natjecanja velesajamskih gradova. Na tri juniorska prvenstva Europe sudjelovao je kao pomoćni trener reprezentacije Njemačke. Na dva svjetska i jednom europskom prvenstvu bio je liječnik njemačke reprezentacije. U Njemačkoj je osnovao i hrvatsko –njemačko društvo za pomoć Hrvatskoj. U ratnim danima to društvo je dovezlo pomoć dva puta u Karlovac i Dugu Resu, dva puta u Gospić, dva puta Novi Vinodolski, dva puta u Jaškovo i jedan puta u Zagreb. Posebno je ponosan na činjenicu da je proglašen počasnim građaninom  grada Duge Rese. U domovinu se je vratio u mjesecu rujnu 2013 god

 

 

 

 

 

Ostali članovi izvršnog odbora:

ŽELJKO KRIVAČIĆ

Željko Krivačić, profesionalni je televizijski snimatelj i vlasnik video produkcije za proizvodnju filmova, videofilmova i televizijskog programa. U izvršni odbor Kluba pristupa 2022. godine s ciljem što bolje promidžbe Kluba i klupskih aktivnosti.

 
 

 

 

 

ZDRAVKO BAJAC

Zdravko Bajac je član kluba od osnutka. I on je aktivno radio na uređenju naše male dvorane. Igra u županijskoj ligi i redovito prakticira svoj hobi stolni tenis.

Na sportskim igrama metalaca Hrvatske u Zatonu kraj Zadra osvojio je u pojedinačnoj konkurenciji treće, a u Poreču drugo mjesto.

Comments are closed.